تحقیق ویژگیها و مسائل کودکان کم شنوا و ناشنوا و نقص شنوایی

تحقیق ویژگیها و مسائل کودکان کم شنوا و ناشنوا و نقص شنوایی تحقیق ویژگیها و مسائل کودکان کم شنوا و ناشنوا و نقص شنوایی

دسته : تحقیق

فرمت فایل : word

حجم فایل : 46 KB

تعداد صفحات : 91

بازدیدها : 164

برچسبها : دانلود تحقیق پیشینه تحقیق

مبلغ : 12000 تومان

خرید این فایل

تحقیق ویژگیها و مسائل کودکان کم شنوا و ناشنوا و نقص شنوایی

ناشنوایی و کم شنوایی

ویژگیها و مسائل کودکان کم شنوا و ناشنوا و نقص شنوایی

تعاریف
عوامل متعددی درتعریفی که ما از نقص شنوایی به عمل می آوریم دخالت دارند. این عوامل عبارتنداز: شدت نقص شنوایی، سنی که نقص در آن رخ می دهد و نوع نقص.

شدت نقص شنوایی
شنوایی را معمولا با دسی بل که نوعی سنجش نسبی شدت صوت است اندازه گیری وگزارش می کنند. دی سی بل صفر نمایانگر شنوایی بهینه است. وجود نقص تا 26 دسی بل طبیعی است.از 26تا70 دی سی بل کم شنوا واز 71دی سی بل به بالا ناشنوا تلقی می شود.
فری سینا در تعریفی از نقص شنوایی، ابعاد فیزیکی وآموزشی آن را چنین توصیف کرده است:
شخص ناشنوا کسی است که قدرت شنوائیش در حدی ناقص است که فهم گفتار او از طریق گوش به تنهایی و یا به وسیله وسایل کمک شنوایی و یابدون آن را بامشکل مواجه می سازد. شخص کم شنوا کسی است که قدرت شنوائیش در حدی ناقص است که فهم گفتار را ازطریق گوش به تنهایی و یا از طریق وسایل کمک شنوایی ویا بدون آن ها با مشکل مواجه ساخته اما از آن جلوگیری به عمل نمی آورد.
...
تحقیقات انجام شده در شیوه های ارتباطی
طرفداران روش گفتاری مدعی هستند کودکانی که اجازه دارند بوسیله علایم ارتباط برقرار کنند کوششهای لازم را برای یادگیری گفتار از خود نشان نمیدهند.حامیان شیوه خلق الساعه معتقدند که پیشرفت زبان در کودکانی که مجاز نمی باشند از علایم ویا الفبای انگشتی استفاده کنند،کنداست فرایند یادگیری انگلیسی تنها از طریق گفتار، پیشرفت زبان را به تاخیر می اندازد. هر دو گروه توانسته اند مثالهای انفرادی از پیشرفتهای موفقیت آمیز مورد نظر خود ارائه دهند.اما این سیستمها را چگونه می توان مقایسه نمود؟ ایا بیشتر کودکان مبتلا به نقص شنوایی در یکی از این روشها بهتر عمل می کنند؟
مطالعات انجام شده در دو دهه اخیر پاسخهایی بسیار قطعی در اختیار ما قرار داده اند پاسخهایی که تعداد زیادی از معلمان ویژه را متعجب ساخته و انها را مجبور کرده است تا روشهای خودرا در مورد آموزش کودکان ناشنوا مورد تجدید نظر قرار دهند. به عنوان مثال گلدین- میداو وفلدمن (1975) کشف کرده اند که شیوه گفتاری –یعنی نمونه سنتی برای آموزش کودکان خردسال ناشنوا طی دهه های 1950 و 1960 موفقیتهای محدودی داشته است. انها رشد زبان پنج کودک را از سن 18 ماهنگی که از آموزشهای گفتاری همراه با سایرکودکان ناشنوا برخودار بوده اند مورد بررسی قرار داده اند.
...

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید